Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

Регіональні новини

1 2 3 ... 313 314 »

У п’ятницю у Сокалі проходила 12 сесії районної ради 7 скликання

11/11/2016 | 0 ком. 

11 листопада у Сокалі відбулося І пленарне засідання 12 сесії районної ради 7 скликання. На порядку денному 25 питань з різним. На початок сесії зареєструвалися 35 депутатів. До обіду на сесії районної ради розглянули 4 питання порядку денного. Зокрема, які стосувалися інвестицій в район - Про будівництво заводу з газифікації вугілля, Про затвердження нормативно грошової оцінки земельних ділянок ТзОВ "Сокальський вітропарк", а також питання по децен ... Читати далі »

______________________________________________________________

Триває Всеукраїнська акція «Дні профілактики та раннього виявлення цукрового діабету» під час якої всі охочі зможуть визначити рівень цукру

11/11/2016 | 0 ком. 

Триває Всеукраїнська акція «Дні профілактики та раннього виявлення цукрового діабету» під час якої всі охочі зможуть визначити рівень цукру у крові. Акція приурочена до Всесвітнього дня діабету, який відзначається в усьому світі 14 листопада та спрямована на здійснення профілактичних, психосоціальних, санітарно-освітніх заходів щодо захворюваності населення на цю недугу.

За даними лікаря-ендокринолога СЦРЛ Любові Пр ... Читати далі »

______________________________________________________________

В Сокалі відбудеться ярмарок сільськогосподарської продукції місцевих та обласних виробників

11/11/2016 | 0 ком. 

19 листопада в Сокалі відбудеться ярмарок сільськогосподарської продукції місцевих та обласних виробників. Цей захід відбудеться в рамках мандрівних ярмарок «Добрі традиції Галичини», що проводяться по усіх районних центрах Львівщини за сприяння департаменту агропромислового розвитку ОДА.

В Сокалі пройшло засідання оргкомітету, на якому погоджені дії оперативних служб, профільного відділу АПК Сокальської РДА, узгодж ... Читати далі »

______________________________________________________________

770 тис грн виділених з обл субвенції на виконання робіт по мікропроектах - залишаються неосвоєними

10/11/2016 | 0 ком. 

10 листопада голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих провів нараду за участю керівника апарату РДА Віри Білець, керівників структурних підрозділів та відділів і секторів апарату РДА.

Керівники прозвітували про виконану роботу та про основні проблемні питання. Начальник фінансового управління РДА зазначила, що бюджету району виконується. Всі заявки фінансуються. Залишаються неосвоєними 770 тис. грн., виділених з облас ... Читати далі »

______________________________________________________________

Для учнів Сокальського професійного ліцею правоохоронці разом з прокуратурою провели лекцію з метою підвищення правової освіти

10/11/2016 | 0 ком. 

З метою підвищення правової освіти та профілактики злочинності серед неповнолітніх, ювенальним прокурором – начальником Сокальського відділу Червоноградської місцевої прокуратури Наталією Іванойко спільно із представниками правоохоронних органів району організовано та проведено лекцію для учнів ДПТНЗ «Сокальський професійний ліцей».

В ході проведення заходу учням наголошено на обов’язковості законослухня ... Читати далі »

______________________________________________________________