Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

Регіональні новини

« 1 2 ... 311 312 313 314 »

В Сокалі піднімаються ціни на проїзд в маршрутках і за місце на ринку

06/03/2015 | 0 ком. 

В Сокалі відбулось засідання виконкому міської ради. Відповідно до порядку денного розглядалося  13 питань.

Зокрема, члени виконкому надали в оренду нежитлове приміщення для облаштування приймальні народного депутата України від Сокальщини Олега Мусія. Вона буде створена в приміщені міськради і розділятиме площу з спілкою політв’язнів і братства вояків ОУН-УПА.

Відтак, після обговорення ситуації, яка склалась на ринку пасажироперевезень, члени виконкому погодили під ... Читати далі »

______________________________________________________________

На Сокальщині вшанують Кобзаря

05/03/2015 | 0 ком. 

У Сокальській РДА відбулось засідання оргкомітету з відзначення в районі 201 річниці Тараса Шевченка. Як було зазначено в ході заходу, на Сокальщині відбудеться низка заходів на вшанування великого Кобзаря.

В центральній бібліотечній системі буде організована книжково-ілюстративна виставка «Історична візія України і Тарас Шевченко»,  в районній бібліотеці для дорослих пройде поетична година «Шевченко в творчості поетів-земляків» та урок державності « ... Читати далі »

______________________________________________________________

Сокальський «Сокіл» "в суху" виграв у львівського «Політехніка»

04/03/2015 | 0 ком. 

Минулими вихідними розпочався черговий тур розіграшу Чемпіонату Львівщини з волейболу серед чоловіків. Сокальський «Сокіл» у Львові зустрівся з місцевим «Політехніком».

В ході впевненої боротьби наші волейболісти перемогли суперника, якого їм не вдавалося подолати протягом двох останніх років. «Соколи» виграли усі три партії, отже рахунок матчу 3:0. Про це радіо «Сокаль» повідомив ... Читати далі »

______________________________________________________________

В РДА відбулась нарада з питань життєдіяльності Сокальського району

03/03/2015 | 0 ком. 

Питання життєдіяльності району обговорювались сьогодні на традиційній нараді в Сокальській РДА. Як зазначив у вступному слові голова РДА Олег Кожушко, в районі є кілька проблем, що потребують негайного розгляду та вирішення.

У Червонограді з учорашнього дня перекривається дорога на Львів. Автобуси зараз здійснюють проїзд через село Волсвин. Проблема полягає в проїзді транспорту оперативних служб регіону.

На тлі проблем в гірничій галузі, в ДП «Львіввугілля» наказом ... Читати далі »

______________________________________________________________

Відбувся благодійний концерт на підтримку української армії «Революція гідності».

19/02/2015 | 0 ком. 

8 лютого у Народному домі м. Сокаль відбувся благодійний концерт на підтримку української армії «Революція гідності». Організатори заходу: Забузька ЗШ І-ІІІ ст., Народний дім та бібліотека с. Забужжя, Сокальська ЦРБС. В рамках заходу проходила акція «З небес їх очі дивляться на нас», де всі бажаючі мали можливість придбати цікаві книги.

Гарячий чай, пісні під гітару, їдкий дим палаючих шин, історії кохан ... Читати далі »

______________________________________________________________