Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

Регіональні новини

« 1 2 ... 312 313 314

СБУ затримала на хабарі члена військово-лікарської комісії

19/02/2015 | 0 ком. 

Співробітники СБУ спільно зі слідчими міліції викрили та припинили протиправну діяльність лікаря Сокальської центральної лікарні – члена військово-лікарської комісії.

Лікар-психіатр, користуючись службовим становищем, вимагав від жителів району – чоловіків призивного віку неправомірну вигоду за видачу довідок для пред’явлення у військомат як підстави для звільнення від призову на військову службу.

... Читати далі »

______________________________________________________________

Пошук земельної ділянки на Сокальщині під будівництво сміттєпереробного заводу

09/02/2015 | 0 ком. 

6 лютого голова Сокальської райдержадміністрації Олег Кожушко провів нараду з питання будівництва сміттєпереробного заводу на території Сокальського району.

Як вже повідомлялося раніше, голова райдержадміністрації, попередньо, провів зустріч з даного питання з представниками інжинірингового-фінансової компанії „ЕТІС”.

Під час наради було зазначено, що реалізація даного проекту на території району дасть можливість вирішити проблему захоронення відходів, ві ... Читати далі »

______________________________________________________________

Інформація щодо зниклих бійців виявилась не підтвердженою

09/02/2015 | 0 ком. 

Інформація щодо зниклих червоноградців Савчук Петра та Гудзика Дмитра, бійців 80-ої окремої аеромобільної бригади, а саме про те що вони загинули виявилась не підтвердженою.

Автомайданівці їздили за тілами, ніби-то цих хлопців, але забрати не вдалося по причині невпізнаваності та відсутності експертиз.

Влада і воєнкомат знімають з себе відповідальність за те, що повідомили рідних про загибель хлопців. Чіткого підтвердження, що загиблими є червоноградці немає.

Нара ... Читати далі »

______________________________________________________________

1-5 6-10 ... 1556-1560 1561-1565 1566-1568