Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

Регіональні новини

« 1 2 3 4 5 ... 313 314 »

У Великих Мостах пройшла науково-практична конференція на тему: «Андрей Шептицький - це Україна, будівничий, князь, лідер!»

08/11/2016 | 0 ком. 

У Великих Мостах пройшли заходи присвячені митрополиту Андрею Шептицькому. Розпочалися вони з Архиєрейської літургії, яку відправив у церкві Благовіщення Пресвятої Богородиці митрополит Львівський Ігор Возняк. Далі, відбулося освячення меморіальної дошки «Праведний митрополит Андрей», яку виготовили двоє скульпторів Микола та Тарас Король, зробили спільне фото з Владикою, також кожен охочий міг приєднатися до посадки лип, дубів та кленів на подвір ... Читати далі »

______________________________________________________________

Громада Соснівки не хоче приєднуватися до Червонограду

08/11/2016 | 0 ком. 

Місцеві жителі Соснівки не хочуть примусово приєднуватися до Червонограду в межах проведення децентралізації. Про це повідомляє «Вголос». Під стінами обласної ради зібралися жителі містечка Соснівка, які не хочуть, аби їх примусово приєднували до Червонограду в межах перспективних планів розвитку територіальних громад Львівської області.

Як розповідають активісти, міський голова одноосібно вирішила приєднати громаду ... Читати далі »

______________________________________________________________

У Сокальській міській раді проходитиме навчальний семінар для представників органів місцевого самоврядування та громадських активістів

08/11/2016 | 0 ком. 

В середу, 9 листопада у приміщенні сесійної зали Сокальської міської ради відбудеться навчальний семінар для представників органів місцевого самоврядування та громадських активістів «Майстерня: Бюджет громади: Як це працює». 

На даному заході будуть розглядатися питання: звідки беруться гроші у бюджеті і на що їх тратити; процедура прийняття місцевого бюджету; громада у прийнятті бюджету: які інструменти викори ... Читати далі »

______________________________________________________________

У Великих Мостах пройшли заходи присвячені митрополиту Андрею Шептицькому

07/11/2016 | 0 ком. 

У суботу, 5 листопада у Великих Мостах пройшли заходи присвячені митрополиту Андрею Шептицькому. Розпочалися вони з Архиєрейської літургії, яку відправив у церкві Благовіщення Пресвятої Богородиці митрополит Львівський Ігор Возьняк.

Далі, відбулося освячення меморіальної дошки «Праведний митрополит Андрей» на дзвіниці церкви. "Почитайте і любіть Пречисту Діву Марію, а Вона буде вами опікуватися, як матір дітьми ... Читати далі »

______________________________________________________________